Силиконка си позволи да нападне иконата на родния футбол Стоичков, бил убиец

0

България е странна държава. Странни са и хората. Странни са и БГ силиконките, които си придават важност, коментирайки наисти­на популярни хора. Онзи ден тази тенден­ция стигна връхната си точка, след като някаква женица, извест­на като Мис Джуки, си позволи да скочи на легендата на българс­кия футбол и най-попу­лярна родна фигура по света Христо Стоич­ков. Въпросната е фенка на ЦСКА, но като повечето от този кали­бър твърди, че е отявлена защитничка на животните. Най-веро­ятно чете усилено и Паулу Коелю, но това е друга тема.

Джуката нарече Ка­мата „убиец“, а причи­ната за това е фактът, че легендата много обича да ловува и чес­то се снима с трофеите си, в случая с жираф. Това явно вбесява силиконката, която из­ригна в една от соци­алните мрежи. Тя срав­ни Стоичков с холивуд­ската звезда Леонардо ди Каприо, който се слави като върл за­щитник на околната среда. На въпросното фото Лео беше до ня­колко слона.

„На едната снимка е Леонардо ди Каприо, а на другата Христо Сто­ичков. Виждате ли раз­ликата??? Трябва да бъдеш мъж в този жи­вот, не убиец! Хора, давайте добър пример на децата си, да оби­чат и пазят животните, а не да ги тормозят и убиват. Не създавайте убийци. Не бъдете из­роди!“, призова Мис Джуки.

Източник: „Меридиан мач“

Снимки: facebook.com/gabriela.radoslavova.mis.djuki

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК