Свети Никола не успя да бие Бяла река, Председателят на УС се чувства предаден (СНИМКИ)

0

Свети Никола допусна изненадващо равенство в символичното си домакинство на Бяла река (Зайчар). Двубоят се проведе на стадиона в Руен и завърши при резултат 1:1.

Бургазлии поведоха в резултата, като точен в 29-ата минута бе Мартин Митрев. В края на първото полувреме „светиите“ можеха да решат всичко в мача. Лъчезар Бебев бе фаулиран в наказателното поле на гостите, за което главният арбитър отсъди. От бялата точка, обаче потърпевшият прати топката над напречната греда. Само 120 секунди след началото на втората част, гостите изненадаха неприятно възпитаниците на Павлин Ковачев, стигайки до изравнително попадение.

„Чувствам се предаден, унизен и подигран за втора поредна седмица от хора, които са играли голям футбол. А тези, които не могат, си ги знаем и няма за какво да им се сърдим. На този прекрасен терен, да не си направиш кефа и да победиш със сериозна разлика отбор като Бяла река е меко казано подигравка. Казвам това с цялото си уважение към днешния ни съперник. Честито на „гостите“ от Зайчар и благодаря на съдийската бригада за перфектното съдийство! Благодарности и към защитата на нашия отбор“, зави за KotaSport.com наставникът и Председател на УС на „светиите“ Павлин Ковачев.

Състав на Свети Никола: Здр. Недялков, Ив. Иванов, Г. Захариев, Ст. Илиев, Г. Иванов, Н. Марев, Кр. Димитров, М. Митрев, Л. Стефанов, Ил. Бодуров, Л. Бебев

Резерви: Н. Танев, Кр. Касъров, Т. Авелов, Хр. Иванов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК