Свети Никола изпусна победата срещу Нефтохимик в края

0
-
-

Свети Никола пропусна да вземе 3 точки от гостуването си на Нефтохимик в регионалното първенство за юноши – старша възраст. Срещата се игра на тежкия терен в квартал Долно езеро. Въпреки това и двата отбора показаха мъжка и приятна за очите игра.

В края на първото полувреме, след изпълнение на ъглов удар, Димитър Пейчев изведе Свети Никола напред в резултата. През второто полувреме домакините от Нефтохимик натиснаха, но Светльо Чавдаров, въпреки сериозната контузия, не допусна гол до 87-ата минута. Тогава, след едно единоборство, главният рефер Златин Димов назначи пряк свободен удар. След неговото изпълнение топката се озова във вратата на „Светиите“ за крайното 1:1.

„Не се сърдя на съдиите, Злати така го е видял и затова е отсъдил нарушението за домакините от Нефохимик. Резултатът не е най-важен. Важното е, че видях един колектив, който се сплотява и нещата се получават, за което благодаря на всички момчета от ДЮШ на ФК Свети Никола Бургас и на техните треньори! В съблекалнята ги поздравих и благодарих за това, че не са се респектирали от противника, защото името нищо не означава и трябва да си повярват още повече и да са сплотени. Благодарих им и за това, че за разлика от другите отбори, които отиват на тренировки с автобуси до тренировъчните бази, те отиваха с градския транспорт до квартал Рудник, тренираха и се връщаха! Благодарих им, че се осмислиха и не се повлияха от хора, на които съм вярвал, а сега се опитват да рушат клуба! Хлапета, ще се опитам да идвам на всеки Ваш мач, защото е удоволствие да виждам как се развивате и се надявам да се забавлявате на терена. Бъдете здрави!“, коментира за KotaSport.com председателят на „Свети Никола“ Павлин Ковачев.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК