Сашо Димитров: Твърдо оставам в Локо (ГО)! Който иска да се развива, да дойде тук

0

Треньорът на Локо (Горна Оряховица) Александър Димитров категорично отрече спекулациите, че ще напусне отбора, защото поема в посока Верея. Той категорично заяви, че иска да продължи с превръщането на Локомотив в силен отбор. Треньорът не отрече, че има интерес към някои футболисти на Верея.

„На всички е известно, че ни напуснаха доста футболисти с опит в елита. Оказахме се с финансови задължения и ограничен бюджет. Въпреки всичко мога да кажа, че поставихме нелоша основа, на която да стъпим. Необходими са ни няколко нови попълнения. Не е тайна, че селекцията върви трудно. Искаме да променим стратегията на заплащането в Локо (ГО). Плащаме възнаграждение като на учител или на общо практикуващ лекар, но играчите ще имат възможност сами да заработят парите си. Но сумите трябва да бъдат заработени с постигане на целите, не да ги даваме предварително на ръка. Много добре знаем какви суми се плащат за трансфери, ето го последния горещ пример с Върджил ван Дайк, но ние искаме промяна. Миналата година прахосахме много пари в Първа лига, а не изпълнихме целите!“, каза Димитров пред „Меридиан Мач“. Той подчерта, че може да развие качествата на играчите на Локомотив.

„Ивайло Тодоров играе все по-добре, Мариян Иванов израсна доста и се вижда класата му, рестартирахме кариерата на Деян Христов, много добре заиграха Якуб Идризов, Кристиян Димитров и младоците Веселин Любомиров и Георги Чукалов. Който иска да се развива, да дойде в Горна Оряховица“, призова Сашо Димитров.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]