Само в KS: Предложили Нефтохимик за сателит на Лацио!

2
-
-

„Шейховете“ са били предложени на акционерите в Лацио, научи ексклузивно KotaSport.com. „Римските орли“ искали да имат сателитен отбор и един от предложените бил именно бургаският. Освен Нефтохимик, бил е предложен и още един роден клуб. Предимството на „зелените“ пред сънародниците им, обаче било фенската маса и най-вече добрата инфраструктура на Бургас.

Идеята на Лацио е да изпраща играчи в сателитния си клуб, където те да се обиграват. Това ще бъдат основно юноши на италианския тим.

Освен че не е ясно обаче, дали изобщо от Лацио са приели сериозно подобно предложение, също така не се знае и дали евентуалното изпадане на Нефтохимик в Трета лига няма да повлияе крайно негативно при избора. Участието от следващия сезон на „шейховете“ в третия ни ешелон пък е почти сигурно, след като са се бетонирали на последното място в класирането, с едва 4 точки.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Gerb
Gerb
6 години по-рано

От лятото Николай сладоледа, Бошнака гипскартона и Калчо маламашката ще си управляват клуба дружно с Кмета и голямата фенска маса от 50 заблудени деца.

Фен тото
Фен тото
6 години по-рано

Мога да предложа Нефтохимик да стане сателит на Поморие. Обмислете офертата!