Само в KS: Мощна чистка в Левски след срама в Разград! Делио Роси иска поне 5 нови

0

Мощна чистка ще има през зимната пауза в Левски, научи KotaSport.com. Старши треньорът на тима Делио Роси е останал безкрайно разочарован от представянето на своите футболисти в мача с Лудогорец, загубен безславно с 0:2. Ръководството на „сините“ също е било силно притеснено от видяното. Мнението на всички било, че видимо в отбора има футболисти с лимитирани качества, които не отговарят на името и целите на Левски. Затова и през зимата част от футболистите ще си опразнят шкафчетата на „Герена“.

Трагедии от самата загуба не са се правили, а трагичната игра. Левски не успя по абсолютно никакъв начин да затрудни „орлите“, след като за 90 минути имаше едно положение, пропуснато от Буш. Домакините пък правиха какво си поискат на терена, което след края на мача бе определено от капитана Божидар Митрев като игра на котка с мишка.

За да може Левски да бъде конкурентно способен на Лудогорец, Делио Роси е пожелал през зимния трансферен прозорец в отбора да пристигнат минимум петима нови футболисти, разбра още KotaSport.com. Както е известно, италианецът не назовава конкретни имена за селекция, а съобщава на отговорните за трансферите само профилите на играчите, от които се нуждае. Засега той е заявил, че на всяка цена иска халф-бек с ляв крак и още един централен защитник, който да умее да изнася добре топката. Идеята на специалиста е да премине към схема с трима централни бранители. Според вижданията на Роси, на „Герена“ ще трябва да акостират и двама халфа. Единият трябва да бъде опорен. В момента като такъв се подвизава Жорди Гомес, чието място обаче не е там, а играе по принуда. Другият пък трябва да бъде разиграващ. Задължително ще търси и нападател. В случая обаче категорично не става въпрос за румънеца Клаудиу Кешеру. Ако всичко по селекцията с въпросните петима мине по план, то след това може да се направят опити за привличането на поне още едно крило, а дори и вратар, който да бъде реална алтернатива на Божидар Митрев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]