Американци си заплюха Тодор Неделев

0
-
-

Двама скаути, работещи за клуб от американската МЛС, са харесали звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Пратениците гледаха на живо победата на „канарчетата“ с 2:1 над Пирин в Благоевград, информира „Труд“.

Американците са пристигнали да наблюдават Фелипе Бризола, който им бил препоръчан от техни контрагенти. Скаутите обаче останали по-впечатлени от Неделев. Българският национал вкара първия гол срещу „орлетата“. Той се е понравил на емисарите с невероятната си техника и поглед върху играта.

След края на мача пратениците на американския клуб са разпитвали подробно при какви финансови условия могат да откупят трансферните права на 24-годишния футболист.

Подобна сделка няма как да стане без съгласието на Майнц, който държи 70% от правата на футболиста. Ботев ще вземе едва 30% от трансферна сума, която със сигурност трябва да е поне седемцифрена в долари, за да се стигне до преговори.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]