Само в KotaSport: Оздравителен план спасява ПСФК Черноморец!

0

Очертава се главозамайващ развой на събитията около ПСФК Черноморец, научи KotaSport.com. Противно на всички очаквания за скоростен фалит, ръководството му ще започне

[sociallocker id=5830]

изработването на оздравителен план. Това е решено на извънредния Съвет на директорите, който се проведе днес на ст. „Лазур“, за който единствено KotaSport.com информира. Той е приключил преди броени минути. На него ясно е установено, че активите на дружеството са повече от пасивите, което пък дава сериозна доза оптимизъм за успешния край на хода с оздравителния план. Той обаче трябва да се съгласува и с другия акционер в дружеството – Община Бургас. Затова най-вероятно ще бъде проведена среща между Митко Събев и кмета Димитър Николов.

На днешното заседание председателите на Община Бургас в СД Иван Цанев и Мирослав Йорданов са подписали исковата молба за обявяване на дружеството в несъстоятелност. Ако процедурата се задейства, след това предстои да бъде входиран и оздравителният план. След като са разписали необходимите документи, Цанев и Йорданов са депозирали своите оставки. На предстоящата сесия на ОбС-Бургас ще бъдат избрани нови представители на общината.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]