Румен Димов: Излизаме срещу институция в българския футбол, ще има изненади в състава

0

Созопол гостува на Локомотив (София) в мач от 27 кръг на Втора професионална лига. Двубоят е утре, от 18:00 ч., на ст. „Локомотив“ в столичния кв. „Надежда“.

„Изправяме се срещу отбор, който дълбоко уважаваме – институция в българския футбол. Клуб, който е бил сред водещите в България. Голямо браво на ръководството, треньорите и собствениците на Локомотив, които се опитват да възродят този клуб, след катаклизмите. Пожелавам им успех от все сърце и дано да върнат отбора там, където му е мястото.

Нашите футболисти са запознати с това какво им предстои. Направили сме видеоанализи и сме работили усърдно през седмицата. Надявам се да сме се подготвили така, както трябва и утре да покажем добра игра, с която да зарадваме привържениците на футбола, които ще бъдат на стадиона. Имаме своите кадрови проблеми. Но това ми дава шанс да направим промени. Знаете, че аз съм от треньорите, които правят ротации. Ще има изненади в състава. Но независимо кой ще излезе утре, надявам се демонстрираме нашия стил на игра”, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Групата на Созопол за мача с Локомотив (Сф): М. Теменлиев, Св. Нотев, Ив. Янчев, Хр. Каймакански, Анг. Делчев, Д. Андреев, М. Сечков, Л. Илиев, Б. Борисов, М. Мустафа, Як. Идризов, Ст. Баев, Кр. Пешов, Кр. Тафраджийски, Д. Христов, Ж. Комелов, М. Димов, Г. Петров

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК