Революция в Сектор „Б“: Любо Младежа се оттегли от „София-Запад“

0

Промените в Левски продължават и в Сектор „Б“, научи „Меридиан Мач“. Агитката на „сините“ вече има нов лидер.

Левски подписва отсега с халф на Септември

Емблематичният Любомир Костадинов е решил да се оттегли от най-мощната групировка „София-Запад“. Това е станало още по време на дербито със Славия, когато за пръв път от доста време организацията е била предоставена от Младежа на наследниците му.

Ти да видиш: Илиан Илиев бил вариант за Левски

Решението му е било обмисляно отдавна, разкриват запознати. А новите лидери са минали през сериозна подготовка. „Нищо няма да се отрази на София-Запад“, гарантират от агитката. Преди Младежа Националния клуб на привържениците „СЗ“ е бил напуснат и от друга фигура – Антон Калчев. Наследникът на Младежа не е искал да продължава да работи с него.

След купищата критики, Спас Русев реши съдбата на Делио Роси!

През изминалата седмица Любо отсъства от всичките коледни събития, които бяха организирани от Левски – клубната Коледа и тази на Тръст „Синя България“.

„Любо показа за пореден път, че Левски е по-важен от ПР егото“, коментираха запознати със Сектор „Б“ пред „Меридиан Мач“.

Шок в Левски преди гостуването на Дунав

За сега обаче не е ясно как промяната ще се отрази на сплотяването на групировките, защото опитите за завръщане на „Саут дивижън“ се провалиха.

Любо Младежа обаче няма да се оттегли съвсем от Левски. Той ще удари рамо с идеи за Националния клуб на привържениците. Централната организация има нужда от такава фигура, за да осъществи всички инициативи. Най-вече подсилването на структурите й в провинцията.

На Левски не му трябват врагове

„За всяко нещо си има време, нищо страшно не се е случило“, лаконичен бе самият Любо пред „Меридиан Мач“. Той и досега бе доста близък със Степан Хиндлиян, който наследи НКП от Владимир Владимиров – Гугутката.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]