Първо в KS: Роси вдигна мерника на считан за трансферен удар, иска двама нови идната седмица

0

Новият наставник на Левски е вдигнал мерника на считания за трансферен удар Нелуц Рошу, научи KotaSport.com. Румънецът пристигна с големи надежди на „Герена“ от Виторул. Според различни информации, за него са били платени 100 хиляди евро. Той трябваше да бъде една от перлите в „синята“ селекция и да е неизменен титуляр. В началото беше именно така. След идването на италианския специалист, обаче изпадна в немилост и не е помирисал терен в официален мач. Роси е настоял Рошу да бъде продаден или отдаден под наем, тъй като с днешна дата не възнамерява да разчита на него.

Делио Роси поискал още идната седмица да бъдат осигурени две нови попълнения, научи още KotaSport.com. Задължително на ст. „Георги Аспарухов“ трябва да акостират централен защитник и опорен халф. След като бъдат осигурени футболисти на тези позиции, едва тогава ще бъде прибегнато и до търсенето на крило. Това се налага, тъй като Роси иска да ползва Габриел Обертан зад нападателя.

Припомняме, че след идването на Делио Роси, Левски записа две поредни победи. В София „сините“ се наложиха над Дунав (Русе), а снощи в Благоевград отнесоха с 3:0 и Пирин. В играта на столичния гранд пък определено се забелязва прогрес. След срещите всички футболисти на Левски не крият възхищението си от методите на италианския специалист и са убедени, че добрите дни за отбора тепърва предстоят.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК