Преди Созопол – Локомотив (ГО) (вероятен състав)

0

Созопол приема Локомотив (Горна Оряховица) в мач от V кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес, от 18:00 ч.

„Небесносините” ще посрещнат своя опонент със силно осакатен състав. Както е известно, трима са наказани след гостуването на Литекс – Иван Янчев, Мирослав Радев и Михаил Георгиев. Други шестима пък са контузени – Георги Петров, Мустафа Мустафа, Диян Хаджиев, Мехмедали Мехмедали, Милен Димов и Габриел До Кармо. Така общият брой на футболистите, на които наставникът на морския тим Румен Димов няма да може да разчита, става девет. Групата на Созопол със здрави играчи, на които ще може да се разчита, е 14. Като се има предвид, че двама от тях са вратари, то полевите футболисти остават точно 12. Така Румен Димов ще може да направи числом и словом две читави смени. Все още няма яснота какво ще бъде решението на човека-оркестър на „Арена Созопол” – дали в тимовия лист за срещата ще впише 14 играчи, или бройката до 18 ще бъде допълнена с юноши и контузени. Вторият вариант на практика е почти същият като първия.

„Подготвяме се и тренираме за предстоящия двубой. Ние сме домакини в тази среща, така че нямаме друга алтернатива, освен да търсим положителен за нас резултат. Победата ни е необходима, за да може да повдигнем самочувствието след двете поредни загуби. Отчитаме, че ще ни бъде трудно предвид факта, че няма да можем да разчитаме на почти един отбор футболисти. Въпреки това, пак казвам, че нямаме друга алтернатива. Имаме сериозни кадрови проблеми, но ще се справим”, коментира за KotaSport.com Румен Димов. Запитан дали име притеснения относно съдийското назначение, наставникът на „небесносините” бе лаконичен:

„След като се запознахме с доклада от мача с Литекс, ФК Созопол реши оттук-нататък да говори за съдийството или само хубаво, или нищо”.

Вероятен състав на Созопол: Теменлиев, Стоянов, Сечков, Пенев, Баев, Кайамкански, Митев, Зайденов, Лефтеров, Пешов, Тафраджийски

Резерви: Нотев, Андреев, Мантаров

Наказани: Янчев, Радев, Георгиев

Контузени: Петров, Мустафа, Хаджиев, Мехмедали, Димов, До Кармо

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК