Преслав Йорданов в Нефтохимик от зимата

0

Таранът на ЦСКА Преслав Йорданов може да заиграе в Нефтохимик от тази зима, научи KotaSport.com. С последните си изяви той е вбесил шефа на армейците Гриша Ганчев и е голяма вероятността двете страни да си кажат „сбогом“. В мача с Локомотив (Пловдив) Преслав изтърва поне пет положения пред врата на Ел Харуби, което е довело до лудост шефовете на клуба.

В същото време ръководството на Нефтохимик ще търси допълнително окомплектоване през зимата, като освен класни защитници, ще се търси и засилване на ударната мощ. Йорданов е в отлични отношения с наставника на „нафтата“ Христо Янев, с когото миналата година постигнаха сериозни успехи в третия ешелон и за Купата на България. Ако бъде освободен, той със сигурност ще акостира край морето в Бургас. Единственият вариант това да не стане е да си уреди трансфер в чужбина.

Интересен факт е, че Преслав Йорданов вече е играл в Бургас – в тима на ПСФК Черноморец. Това беше преди четири години, когато наставник на „акулите“ беше Димитър Димитров – Херо. Тези години обаче са отдавна минали, а в момента този Черноморец рита на село с 45-годишни чичковци-шкембелии.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК