Президентът на Дунав: Треньорска смяна скоро няма да има, Великов заслужи сам да избира кога ще си тръгне

0

Президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов заяви, че съдбата на треньора Веселин Великов по никакъв начин не зависи от изхода на двубоя с Локо Пд на „Лаута“, пише „Тема спорт“. През миналия сезон русенци бяха хитът в елита, но през този се намират на незавидното 11-о място с актив от една победа, 2 равенства и 3 загуби.

„Искам да успокоя всички, че треньорска смяна в Дунав скоро не се предвижда независимо от резултатите. Треньорският щаб за три години си е заслужил сам да избере момента, когато ще си тръгне от Дунав. Аз съм сигурен, че Веселин Великов и Людмил Киров ще успеят да излязат от сегашната ситуация. Всички, които ми звънят да ми предлагат треньори, може да спрат го правят“, каза босът. По този начин той потвърди информацията на KotaSport.com, че е атакуван с предложения за нов наставник на тима, като сред имената са били Емил Велев, Велислав Вуцов и Иван Колев.

„Миналата година бяхме в много неизгодна позиция, тъй като продавахме продукта си в Разград. След като се завърнахме на нашия стадион, очакванията ни бяха свързани с това, че продуктът ни ще запази качеството и ще продължи интересът към него. Не че интерес няма, но в момента изпитваме трудности, които се надявам да преодолеем скоро. Който обича клуба, трябва да бъде на стадиона и да си купи билет, защото всеки лев е важен за нас“, завърши Симеонов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК