Преди ЦСКА 2 – Несебър (вероятен състав)

0

Несебър започва пролетния дял на надпреварата във Втора лига с изключително тежка визита. „Делфините”

[sociallocker id=5830]

гостуват на дубъла на ЦСКА-София. Двубоят е днес, от 14:00 ч.

Двата тима вече се срещнаха веднъж през този сезон. През есента на стадиона край морето съперниците не успяха да отбележат гол, завършвайки 0:0. Тогава възпитаниците на Николай Русев изпуснаха солиден на брой положения пред противниковата врата. Сега те ще опитат поне да повторят представянето си от тази среща. За постигането на положителен резултат на стадион „Българска армия” ще спомогне фактът, че пред наставника на морския тим няма проблеми с контузени и наказани футболисти. По този начин Русев ще може да избира между най-доброто, с което разполага.

„Винаги съм уважавал ЦСКА, като един от силните отбори в историята на нашия футбол. Сега там има промени, които не бих искал да коментирам. Ние гостуваме на дубъла им. Там играят момчета, които искат да се доказват, за да попаднат в представителния състав. Очаквам да срещнем мотивиран отбор, който ще играе категорично за победа. Ние обаче също излизаме за успех. Дано да стане хубав мач и да победи този, който заслужава“, коментира за KotaSport.com наставникът на Несебър Николай Русев.

Вероятен състав на Несебър: Росен Андонов, Нуретин Пюскюлю, Диян Молдованов, Николай Костов, Симеон Баев, Галин Димов, Цветомир Цонков, Джунейт Яшар, Иван Цачев, Ерай Карадайъ, Емин Ахмед

Резерви: Стамен Бояджиев, Иван Стоянов, Джуниет Али, Николай Дамянов, Даниел Стоянов, Николай Колев, Жак Пехливанов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]