Преди Созопол – Локомотив (Сф) (вероятен състав)

0

Созопол приема Локомотив (Сф) в мач в мач от XII кръг на Втора професионална лига.Двубоят е днес, от 14:30 ч., на стадион „Арена Созопол“.

„Небесносините” се намират в изключително силна форма. Те са в серия от 5 последователни победи, 7 срещи без допуснат гол във вратата си и нямат загуба от първия кръг, когато отстъпиха с 0:2 на ЦСКА-София 2. Всичко това позволи на тима да бъде на върха в класирането на втория ни ешелон, с равни точки с Етър (Велико Търново). Срещу столичани, „небесносините” ще търсят продължаване на позитивните си серии и затвърждаване на мястото си в подреждането. При грешна стъпка на „болярите” в тежката визита на Витоша, Созопол дори ще има възможността да стане едноличен лидер. За този двубой старши треньорът на тима със сигурност няма да може да разчита на наказания защитник Ангел Делчев, както и на трайно контузените Диян Хаджиев, Милен Димов и Иван Стоянов. До последно под въпрос пък ще бъдат капитанът Иван Янчев и Станимир Баев, които имат известни болежки.

„Очаква ни двубой срещу отбор с много сериозно име в българския футбол, който има изключително големи традиции в родния шампионат. Името на съперника говори достатъчно за него. Предстои ни много труден мач. Ние, като отбор в челото на класирането, ще се опитаме да наложим нашия стил на игра. Ще опитаме ние да сме водещият тим и този, който иска повече победата. Желанието ни е да зарадваме любителите на футбола в Созопол. За пореден път ще кажа, че в момента класирането не ни интересува. Интересуват ни точките, които събираме. В края на шампионата ще видим кое място сме заслужили. Колкото повече точки имаме – толкова по-добре за нас“, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: М. Теменлиев, Ст. Мантаров, П. Ганев, Г. Хашев, Ив. Янчев, Ст. Митев, М. Георгиев, Кр. Пешов, М. Радев, Б. Борисов, Д. Христов

Резерви: Се. Нотев, Г. Радев, Як. Идризов, М. Мустафа, Ант. Иванов, Ст. Баев, Кр. Тафраджийски

Наказани: Анг. Делчев

Контузени: Д. Хаджиев, М. Димов, Ив. Стоянов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК