Преди Созопол – Ботев (Гъл) (вероятен състав)

0

Созопол приема Ботев (Гълъбово) в последен мач от сезона във Втора лига. „Небесносините” все още имат теоретични шансове за третото място, осигуряващо участие в бараж за влизане в елита. Това обаче минава през задължителна победа на „Арена Созопол” и загуба на Витоша (Бистрица) от дубъла на ЦСКА-София. Въпреки това, от лагера на морския тим са категорични, че класирането не ги интересува чак толкова много.

„Очаква ни твърде интересен и може би драматичен мач. Гостите ще се борят за своето спасение и се нуждаят от победа. Така че ни очаква много сериозен сблъсък, който се надявам да бъде доста интересен за публиката. Убеден съм, че емоцията ще бъде голяма. Това ще доведе и до повече публика. Това и последен мач от първенството, който ще бъде у дома. Надявам се да направим добро представяне и да зарадваме нашите фенове с победа.

Интересен факт е, че това е третата ни година в професиналния футбол. Първата година завършихме шести, с 46 точки. Миналата година бяхме четвърти, с 49 точки. Тази година, до момента, сме отново четвърти, с 47 точки. Ако успеем да спечелим 50 точки, това означава, че ще продължим да спазваме градацията, която винаги правим от създаването на клуба. Това говори за постоянство. Класирането като класиране не ни интересува чак толкова много. Важното е, че представянето е добро, увеличаваме броя на точките, увеличаваме интереса към нашия отбор. А ние винаги играем за публиката на „небесносините””, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: Теменлиев, Илиев, Сечков, Делчев, Мантаров, Георгиев, Идризов, Мустафа, Пешов, Тафраджийски, Христов

Резерви: Нотев, Янчев, Андреев, Каймакански, Баев, Борисов, Комелов

Наказани: Няма

Контузени: Радев, Хаджиев, Петров

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК