Преди Несебър – Етър (вероятен състав)

0

Несебър приема Етър (Велико Търново) в мач за честта си. „Делфините” отдавна си гарантираха мястото във Втора лига и през следващия сезон. Сега обаче, на тях се пада отговорността да решат кой отбор ще си осигури със сигурност място в родния футболен елит. Положението на върха е такова, че „виолетовите” водят само с точка пред втория Септември. Победа за възпитаниците на Станислав Генчев им гарантира място в Първа лига, без значение от резултата на мача Оборище – Септември. При всякакъв друг развой край морето и успех на столичани, то именно последните ще окупират първото място.

Възпитаниците на Николай Русев нямат намерение да правят подаръци. Очаква се Джангъра да излезе с най-доброто, с което разполага. От лагера на Несебър са категорични, че ще играят само и единствено за себе си.

„Настроението в отбора е високо. Скачаме за победа. Искам да подчертая, за победа, а не за равен. Притеснен съм единствено от главния съдия Стефан Апостолов. Дано все пак притесненията ми са напразни, но лично в мен има напрежение по този въпрос“, заяви за KotaSport,com Москов.

Вероятен състав на Несебър: Андонов, Костов, Молдованов, Стоянов, Али, Цонков, Баев, Димов, Яшар, Цачев, Карадайъ

Резерви: Бояджиев, Зиксянг, Пюскюлю, Дамянов, Бенчев, Колев, Динев

Наказани: Няма

Контузени: Няма

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК