Преди Поморие – Септември (Сф) (вероятен състав)

0

Поморие приема Септември (София) в мач от XVIII кръг на Втора професионална лига. Среща е първа за

[sociallocker id=5830]

двата тима от пролетния дял на шампионата. Тя ще се проведе днес (27 февруари), на градския стадион в Поморие, от 17:30 ч.

Съперниците вече премериха сили веднъж през този сезон. В III кръг морският тим загуби гостуването си в столицата с 0:1. Сега възпитаниците на Малин Орачев ще търсят реванш за поражението. Освен това, при евентуален успех, те ще се изравнят по точки с третия Витоша (Бистрица) и ще са само на три от върха. Поморийци завършиха по страхотен начин есенния полусезон – с шест последователни победи. Целта пред отбора е серията да бъде продължена и срещу Септември. Наставникът на тима има известни проблеми с контузени състезатели. Заради контузии, извън групата остават Стефан Стаматов и Станислав Ганев. Проблем е и наказанието на основен полузащитник. За натрупани картони, дерби сблъсъкът ще бъде пропуснат от Бекир Расим.

„Очакваме с нетърпение старта на втория полусезон. Друго е футбол със състезателен характер. Само тренировки и контроли е досадно и омръзва. Срещаме един от най-добрите отбори в групата. Това ни мотивира достатъчно да излезем и да покажем на какво сме способни. В същото време да затвърдим добрия си имидж, който направихме за тази година и половина в професионалния футбол – на един доста сериозен и добър отбор. Така че чакаме с нетърпение утрешния мач. Надявам се да стане доста качествен мач. Ще бъда много щастлив, ако спечелим. Във футбола всичко е възможно. Но винаги футболисти, треньори и ръководство са доволни единствено и само на победа. Времето ще покаже дали сме подготвени тактически, физически, психически. Тепърва серията от двубои, които предстоя, ще покаже дали сме готови”, коментира за KotaSport.com наставникът на Поморие Малин Орачев.

Вероятен състав на Поморие: Димитър Илиев, Живко Хаджиев, Мартин Василев, Георги Петков, Деян Лозев, Христо Лемперов, Кирил Георгиев, Станислав Дрянов, Илиян Шерденов, Милен Танев, Ахмед Ахмедов

Резерви: Димитър Тодоров, Живко Илиев, Мирослав Коев, Станислав Жеков, Слави Шопов, Ростислав Петров, Иван Колев

Контузени: Станислав Ганев, Стефан Стаматов

Наказани: Бекир Расим

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]