Преди Несебър – Оборище (вероятен състав)

0

Несебър приема Оборище (Панагюрище), в мач от Х кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес, от 16:00 ч. Преди срещите от кръга, „делфините“ се намират на четвърто място във временното класиране, с актив от 17 точки.

Днешният двубой може да изстреля „делфините” еднолично на върха в класирането, макар и временно. В

[sociallocker id=5830]

момента те делят третото място с ЦСКА-София 2. При успех обаче, възпитаниците на Николай Русев ще съберат 20. Това, съчетано с неуспех на Септември в гостуването на Созопол, ще им гарантира върха в подреждането на втория ни ешелон поне за 24 часа.

След неприятната загуба с 1:4 от Лудогорец 2, Несебър отново пое по възходяща линия и записа два поредни успеха – над Банско и Левски (Карлово). Това им осигури и място сред челниците в класирането. За днешната среща наставникът на морския тим ще решава в последния момент за участието на двама от титулярите си. С известни проблеми са Стамен Ангелов и Николaай Костов. Старши треньорът ще може да разчита на всичките си останали играчи, тъй като в редиците му няма наказани.

„Излизаме с уважение към нашия съперник и съм убеден, че няма да има никакво подценяване. Оборище със сигурност ще опитат да вземат точки от нас, така че трябва да сме максимално концентрирани през целия мач и да се раздадем максимално. Разбира се, че ще се стремим към победата. Успехът в този двубой действително ще ни изведе поне временно на първото място. Но това е важно по-скоро за самочувствието на момчетата. Иначе, както вече съм споделял, нямаме за цел атакуване на Първа лига. Надявам се да изиграем добър мач, да покажем приятен футбол и да се поздравим с трите точки“, коментира за KotaSport.com наставникът на Несебър Николай Русев.

Вероятен състав на Несебър: Н. Кръстев, Пл. Тенев, Д. Молдованов, Ив. Стоянов, Н. Костов, Г. Димов, Цв. Цонков, С. Баев, Ст. Ангелов, Ив. Цачев, Ер. Карадайъ

Резерви: Р. Андонов, Ст. Калев, Н. Пюскюлю, Н. Дамянов, Дж. Яшар, Л. Ангелов, Вл. Мирчев

Контузени: Няма

Наказани: Няма

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]