Преди Несебър – Локомотив (Сф) (вероятен състав)

0
-
-

Несебър приема Локомотив (София) в мач от XIV кръг на Втора професионална лига. „Делфините” се намират в ужасна за тях серия от три последователни загуби. Сега възпитаниците на Николай Русев ще се борят с всички позволени средства, за да прекъснат „черната” серия и отново да се поздравят с три точки.

В предния кръг Несебър допусна неприятна загуба с 1:3 при гостуването на регионалния съперник Поморие. Сега тимът ще направи всичко възможно да заличи последните си неубедителни изяви с една хубава победа над „железничарите”. Евентуален успех ще затвърди тима шестото място в класирането. Същевременно ще вдъхне самочувствие на футболистите, преди тежкото гостуване на лидера Етър (Велико Търново). За срещата със столичани, Николай Русев няма да може да разчита на Иван Цачев. Нападателят получи червен картон в срещата с Поморие и бе наказан с една среща лишаване от състезателни права. Друг основен футболист също отпада от сметките на наставника. Заради контузия, аут за двубоя е опитният Стамен Ангелов. В редиците, обаче се завръща основният халф Цветомир Цонков, който изтърпя своята санкция, също един мач.

Вероятен състав на Несебър: Р. Андонов, Пл. Тенев, Ив. Стоянов, Д. Молдованов, Н. Костов, Н. Пюскюлю, Г. Димов, Цв. Цонков, Дж. Яшар, С. Баев, Ер. Карадайъ

Резерви: Н. Кръстев, Ст. Калев, Л. Ангелов, Дж. Али, Н. Дамянов, Г. Георгиев, Вл. Мирчев

Наказани: Ив. Цачев

Контузени: Ст. Ангелов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК