Преди Монтана – Нефтохимик (вероятен състав)

0

Нефтохимик гостува на Монтана в най-важния си до този момент мач в Първа лига. Двубоят е първи полуфинал от плейаутите за оставане в родния футболен елит. „Шейховете” ще хвърлят всички сили, за да вземат добър турнирен резултат, преди реванша на „Лазур”. Бургазлии няма да предприемат излишни рискове, като целта минимум ще бъде да не допуснат гол във вратата си. Същевременно „зелените” футболисти ще опитат да нанесат съкрушителен удар, реализирайки някое от създадените положения.

В последните седмици напрежението около Нефтохимик ескалира, при това в най-неподходящия момент – преди най-важните за тима двубои. Връхната точка бе достигната с подадената от наставника Христо Янев оставка, която обаче не бе приета. Преди решителните за „шейховете” мачове с Монтана положението се е нормализирало. Янев е провел редица разговори с футболистите, опитвайки да свали напрежението.

Христо Янев няма да може да разчита на няколко от своите футболисти за мача с Монтана. Заради наказание, от сметките на треньора отпада защитникът Илия Миланов. Трайно контузените Георги Вълчев и Станислав Маламов също са аут. От групата отпадат още невъзстановеният голмайстор Венцислав Христов и креативните Мариян Огнянов и Емануил Манев.

Вероятен състав на Нефтохимик: Янко Георгиев, Костадин Велков, Георги Хашев, Яни Пехливанов, Ранди Онуоха, Иван Вълчанов, Йордан Йорданов, Николай Дюлгеров, Владислав Романов, Галин Иванов, Костадин Хазуров

Резерви: Ивайло Василев, Михаел Орачев, Любомир Божинов, Хомей Виктор, Симеон Русев, Живко Петков, Ангел Грънчов

Наказани: Илия Миланов

Контузени: Георги Вълчев, Станислав Маламов, Венцислав Христов, Мариян Огнянов, Емануил Манев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК