Почерпен Боби Михайлов обеща космически премии при класиране на Световното в Русия

0

Президентът на БФС Борислав Михайлов пръв е поздравил националите след историческия успех над Швеция с 3:2 на „Васил Левски“, като по този начин бе загърбена черната серия през последния половин век срещу скандинавците. Тази вечер им бе бутано съдийско рамо, но волята и духа за българска победа, прави успеха още по- сладък и важен. В присъщото си състояние на духа- по това време на денонощието и привидно пресушил няколко чашки с алкохол, Михайлов е обещал на отбора рекордна премия при класиране на Световното първенство догодина в Русия.

Шефът на футболния съюз бе освиркван от малобройната публика на няколко пъти, но легендарния вратар остана безмълвен. По непотвърдена информация, всеки един от възпитаниците на Петър Хубчев щял да си заработи между 15 и 20 000 лева при класиране на първото по- рода Световно в Източна Европа. Изглежда има предварителни уверения от спонсори.

Трикольорите са с 12 точки, три кръга преди края, докато шведите остават с 13. Националите вече са трети, а в следващия кръг /03.09.2017/ гостуват на Холандия и победата дава реални шансове за квота.

Uniconbg.com