Последно: Общината дава 600 бона на Нефтохимик

8
-
-

600 хиляди лева ще осигури община Бургас за издръжката на ПФК Нефтохимик през тази година, научи

[sociallocker id=5830]

KotaSport.com. Парите за тима преминаха през дълги дебати между политическите сили в града. Първоначално бяха поискани 1,5 милиона лева, които обаче провокираха напрежение в местния парламент. На сесията през декември сумата не бе гласувана, а докладната оттеглена, за да де стигне до политическо споразумение. Така в крайна сметка местните сили са се споразумели за обща рамка от 600 хиляди лева. 100 хиляди лева от тях ще отидат за ДЮШ, а 500 хиляди за мъжкия отбор.

Парите ще бъдат осигурени на годишна база за цялата 2017 година. Те няма да бъдат достатъчни за издръжката на клуба, но ще са от помощ на ръководството, което полага неистови усилия, за да намери средства. На този етап в дружеството няма забавяне на заплатите и всичко се изплаща напълно акуратно, което е принцип в управлението на боса на клуба Павел Бошнаков.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
8 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ай сиктир
Ай сиктир
7 години по-рано

Какво стана бе г-н Николов? Нали общината щеше да е само гарант? Поредните лъжи.

Хахахаха
Хахахаха
7 години по-рано

Само ми е интересно как така общината ще дава пари на частен клуб. Откъде накъде парите които ми събират от данъци глоби и какво ли още не ще отиват за тия нехранимайковци? Мен някой питал ли ми е дали съм съгласен? Цял Бургас ще спонсорираме издънките на града дето ги бият под път и над път. Не знам колко милиона за предпоследно място! Срамота

нбфц
нбфц
7 години по-рано

частен? общината притежава 51%…. тъпан.

Таранка
Таранка
7 години по-рано

Я люспестите пак са отворили муцуните си. Пукате ли се от яд?

Я марш
Я марш
7 години по-рано

Чупка рибоци. Пишете си под материалите за аматьорските си отборчета!

Айде бе
Айде бе
7 години по-рано

Ти ли ще кажеш къде да пишем бе смешко? Я ти марш в Българово и което Езерово си избереш. На Мастер, ПФК Бургас и Горно Надолнище там им е мястото!

Mnogo otvoreni
Mnogo otvoreni
7 години по-рано

Mazutite sa mnogo otvoreni samo po forumite i kato sa deset sre]u edno dete ili jena. Tuk mogat mnogo da zaplashvat. Ne vi li e sram be? Predposledno mqsto s celiq grab na obshtinata i pak da prikazvate. Vmesto da se skriete v misha dupka pak ste mnogo otvoreni. Ama inache hodite po 100 dushi na mach. Che to v A oblastna sabirame poveche. SRAMOTA!

Da im davat
Da im davat
7 години по-рано

Ne 600 hilqdi a 6 miliona da ima dadat pak vsichko shte sasipqt. S cqlata obshtinska mashina zad garba si q dokaraha do pobeda i polovina i predposledno mqsto. Neshtastnici. Che i nagli!