Плащането на емблемата на ЦСКА в задънена улица, всичко може да започне от нулата

2

Делото за несъстоятелност на ПФК ЦСКА АД на този етап се намира в задънена улица. В момента се чака Апелативният съд да се произнесе по Всички жалби срещу разпределението на 8-те милиона лева за активите на дружеството по неговите кредитори.

Етър става сателит на ЦСКА, Гриша Ганчев налива 1 милион

„Много жалби бяха подадени и наистина процесът като че ли се забави. Очаквах да стане преди Нова година“, коментира синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева пред „Тема Спорт“.

Чичо Митко: В базите ще бъдат инвестирани невероятни суми

„Дано бързо стане ясно каква е ситуацията. В момента се подмятаме от инстанция в инстанция. Има два варианта след произнасянето на съда. При единия се одобрява сметката за разпределението на 8-те милиона лева и оттам „Ред Енималс“ имат 7-дневен срок да доплатят сумата и след това парите да се преведат по кредиторите. Другият вариант е съдът да отмени първоначалното постановление и тогава започваме от нулата – ще трябва да правя нова сметка за разпределението. Сами разбирате, че цялата процедура може да се проточи още дълго при определено стечение на обстоятелствата“, отчете Дора Милева.

Интересно: ЦСКА-София има право да не плаща наем за „Армията“, ММС си иска 800-те хил., заради които фалира ЦСКА, през 2020-а

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Тониньо
Тониньо
6 години по-рано

Знае се, че джуджето нема да плати

Ал. Миланов
Ал. Миланов
6 години по-рано

ОСТАВЕТЕ ДА ПОЧИВА В МИР ЦСКА , ЗАЩО МУ РАЗНАСЯТЕ КОСТИТЕ , СРАМ НЯМАТЕ ЛИ ?