Панайот Рейзи: Нашите футболисти играят най-силно за Нефтохимик

1

Кметът на община Созопол и президент на едноименния футболен клуб Панайот Рейзи заяви, че е доволен от работата на мениджъра Румен Димов. Той уточни, че се изгражда една от най-перспективните футболни школи, не само в региона, но и в България.

„Работим в дългосрочна перспектива. Нашите юношески отбори вече печелят срещи и турнири. Имаме амбицията Созопол да стане един от сериозните футболни центрове у нас. За правилната работа в последните години говори и фактът, че футболистите, които ние дадохме на Нефтохимик през последната година, играят най-силно в бургаския отбор. Става въпрос за 3-4 момчета, които показват и класа, и характер. Това е показателно и важно за нас.“- коментира Рейзи.

Кметът на града даде много висока оценка на отбора през този сезон, но не се ангажира с прогноза, дали през следващата година ще има цел за влизане в Първа професионална група.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Не ви ли е срам?
Не ви ли е срам?
7 години по-рано

хахаха, какво печелят юношите ви, бе? На младша не се събирате 11 човека и ви свирят мачовете 20 минути по-рано, за да не преминете 10 пуснати гола