Пазят Каранга за Топ 6

0
-
-

Треньорът на ЦСКА-София Ста­мен Белчев отново няма да може да раз­чита на най-опасния си нападател Фернандо Каранга в дер­бито с Лудогорец на 1-ви април, научи „Меридиан Мач“. Последните новини от „Армията“ за бразилеца бяха мно­го оптимистични, но в крайна сметка в лаге­ра на тима са преце­нили, че няма сми­съл да рискуват здравето му в дву­боя, който не се очаква да мине при голямо напрежение. Каранга се контузи в края на срещата с Левски, като прегле­дите установиха, че има няколко санти­метра разкъсване на бедрен мускул. Таранът пътува и до Белград, за да мине процедури при лечителката Мария­на, които да съкра­тят времето за възс­тановяване.

От утре Фернандо Каранга ще започне да се готви с тима на Стамен Белчев при пълни натоварвания. Домакинството на Лудогорец е много важно за престижа на ЦСКА-София, но няма никакво отно­шение към крайното класиране след пър­вия етап и изходните позиции на отборите преди битките в Топ 6. Затова и няма да се форсира връща­нето на Каранга. Бразилецът сигурно ще попадне в разши­рения състав за ма­ча, но няма да е сред титулярите, а не се предвижда и да вле­зе на терена в по-къ­сен етап.

Заради слабите изяви на другото но­во попълнение в ата­ка Кевин Куебемба е възможно като фал­шива деветка да иг­рае Густаво Кулма. Това пък ще отвори място на намиращия се в чудесна форма Кирил Десподов по дясното крило.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК