Още една победа в актива на Нефтохимик след бой над Пирин (Видео)

0

Отборът на Нефтохимик записа победа в срещата с Пирин (Благоевград). Днес в двубоя от Първа професионална лига „шейховете“ се наложиха с 3:1. Точни за отбора воден от Христо Янев станаха Вълчанов, Раднжелович и Хазуров.

Първото полувреме домакините от Бургас бяха по-активни на терена. В 29-ата минута добър удар на Йордан Йорданов бе отразен от стража Костов. Добро положение се откри и пред гостите от Благоевград. В  31-ата минута Даниел Младенов излезе сам срещу Янко Георгиев, но се забави и пропусна да отбележи.

Нефтохимик откри в 58-ата минута. Вълчанов нахлу отляво напред и с премерен удар от границата на наказателното поле направи 1:0. Секунди след това с пропуск се отличи Хомей. Второто попадение дойде в 61-ата минута. Влезлият като резерва Ранджелович беше точен с глава.

Играчите на Пирин отговориха в 64-ата минута. Владислав Златинов реализира след асистенция на Тони Тасев.

В 69-ата минута Орлин Старокин беше изгонен след втори жълт картон. Той се опита да направи задна ножица, но удари играч на Нефтохимик в главата и така остави своя тим с един по-малко на терена.

Последното попадение за „зелените“ беше след дузпа в 90-ата минута. Михаел Орачев беше фаулиран в наказателното поле, а от бялата точка Хазуров не сгреши.

Състав на Нефтохимик: 1. Георгиев, 26. Виктор, 2. Велков, 19. Орачев, 13. Йорданов, 22. Манев, 8. Дюлгеров, 21. Огнянов, 89. Маламов, 7. Вълчанов, 25. Грънчов

Състав на Пирин: 76. Костов, 21. Башлиев, 3. Сандев, 14. Николов, 18. Попев, 24. Костадинов, 6. Старокин, 7. Тасев, 15. Благов, 11. Младенов, 10. Мойеци

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК