От 5 до 12 лв. за дербито

0

Билетите за дербито между ЦСКА-София и Левски ще са на доста ниски цени. Стойността на талоните ще бъде по 12 лв. за секторите „А“ и „В“ и по 5 лв. за „Б“ и „Г“. Двубоят е на 15 октомври (събота) от 16:30 часа на националния стадион „Васил Левски“. Запазва се разпределението от последните дербита, при които „армейците“ заемаха секторите „А“ и „Г“ като домакини, а за „сините“ оставаха „В“ и „Б“, когато гостуват. В следващия мач, когато домакин е Левски, „сините“ фенове ще са в „А“, а „червените“ във „В“ сектор.

Стойността на пропуските спада драстично, като за трибуните зад вратите тя е с 50% по-ниска в сравнение с предишните няколко издания на мач №1 на България. В последния сблъсък между ЦСКА и Левски в „А“ и „В“ сектори се влизаше срещу 14 лв., а в „Б“ и „Г“ – за 10 лв.

Любопитно е да се отбележи, че първоначално дори е обмисляно пропуските да са още по-евтини – по 5 и 10 лв., но в крайна сметка е приет вариантът с 5 и 12 лева. Двата клуба водеха разговори 4-5 дни и в късния следобед вчера ръководствата са подписали договора за двубоя. Очаква се за ответния мач цените да бъдат същите. Днес в 14:00 часа от „червените“ ще се срещнат и с полицията, за да уточнят охраната на дербито.

Източник: „Тема Спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК