„Орлите“ не се бавят, обявиха кога ще е изцяло готово бижуто „Лудогорец Арена“

0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви кога “Лудогорец Арена” ще придобие изцяло нов облик. Очаква се през следващата пролет да бъде вдигнат Сектор “Г”, където в момента се намира породилата множество полемики и скандали през годините клетка за гости. През лятото на 2019-а пък се очаква да бъде официално открит централният сектор, а заедно с него и изцяло обновеният дом на “орлите”.

“Смятам, че като се завърши стадионът, атмосферата на “Лудогорец Арена” ще бъде уникална. Хората в областта са спокойни и възпитани. Нямаме фракции и ултраси, но виждам, че подкрепата се увеличава и публиката израства. До декември очаквам да имаме всички необходими документи за строежа на Сектор “Г”, а след това очакваме и разрешение за Сектор “А”, което ще бъде едно много голямо и луксозно съоръжение. Първият се очаква да бъде готов през пролетта, а целият стадион ще бъде завършен през лятото на 2019-а”, коментира пред sportal.bg собственикът на българския шампион Лудогорец.

“Проблемът е, че когато сме в натоварен цикъл и играем в евротурнирите, това малко или много ни пречи. Не е лесно да се почва от кота “0” и да се строи който и да е сектор, докато текат мачовете. Всяко едно нещо, което се добавя към базата на Лудогорец, е от съществено значение. Благодарение на натрупаните през годините опит, контакти и връзки с водещите европейски клубове, които установихме, сме наясно с последните тенденции. Мога да заявя, че като технологии и оборудване за възстановяване и лечение, новият ни медицински център ни нарежда сред водещите отбори в Европа”, допълни още Домусчиев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]