Обрат: ЦСКА се разделя с героя от Разград

0

Лявото крило на ЦСКА Кевин Mepкадо все още не е подновил договора си с клуба и вероятността двете страни да се разделят е голяма. По-рано през седмицата той е имал разговори с ръководството, след които е станало ясно, че еквадорецът почти сигурно няма да подпише договор за постоянно, твърди „Тема спорт“. Меркадо е под наем от испанския Гранада до края на декември 2017 година и по всичко изглежда, че престоят му на „Армията“ е към своя край.

ЦСКА кандидатства за базите до часове

Южноамериканецьт така и не показа постоянство в изявите си и не убеди, че разполага с необходимата на армейците класа. 22-годишното крило не успя да се наложи като титуляр, макар да му бяха дадени редица шансове. Показателно е, че в последните 3 кръга на неговия пост отляво на атаката стартира Енрике. А в тези срещи Кевин записа едва 23 минути – 20 срещу Локо Пд (1:0) и 3 срещу Витоша (2:0). Срещу Септември пък изобщо не се появи на терена. След победния гол в сблъсъка с Лудогорец Меркадо не съумя да „захапе“ и раздяла с него ще изглежда напълно логична.

ЦСКА праща още двама в Литекс, търси отбор и на натирен при юношите

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]