Левски се събира на Йордановден

0

Футболистите на Лебски ще бъдат пуснати в почивка на 16 декември. Ден по-рано е и последният мач на отбора за годината. Засега от треньорския щаб на сините обмислят да съберат отбора на първа тренировка на „Герена“ след Нова година на Йордановден – 6 януари. След това играчите ще преминат медицински и функционални тестове. Желанието на Роси е до тогава той да може да разчита на няколко нови попълнения.

Агентът на Черната сила довел Ндонгала на „Герена“

Тимът няма да проведе лагер в България, а ще се готви изцяло в чужбина. За зимната подготовка бе избрана Малта – за първи път сините ще тренират в тази страна. Обикновено лагерите им в началото на годината винаги бяха в Кипър или Турция. Делио Роси обаче не одобри терените в тези страни. Отхвърлен бе вариант и за пътуване в Испания.

Левски му се моли, но той се дърпа…

Очаква се сините да останат в Малта почти един месец – до 3 февруари. Първият официален двубой на Левски за 2017 година е в уикенда на 17-18 февруари. Тогава ще се играе 21-ият кръг от първенството. В него отборът е домакин на Ботев Пловдив. Това е един от трите тима, успели да победят сините -другите два са Верея и Лудогорец. В Коматево Левски поведе с 1:0, но допусна обрат.

Топчо: Бях неудобен в Левски, защото не се влияех от мениджърите

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]