Обертан пак ще играе

0
-
-

Вчера Левски направи тренировка, която бе закрита за медиите, пише „Тема спорт“. Тя бе водена от Асен Букарев, който след смяната на Николай Митов с Делио Роси ще дава наставления от скамейката в днешното гостуване на Верея.

Вариантите пред Букарев са два – да не прави промени по състава спрямо този, който започна при 2:0 срещу Витоша Бистрица. Другият е да извади „новинка“ и да се опита да изненада колегата си Илиан Илиев.

Почти сигурно Букарев няма да прави промени на вратарския пост и в защита. Така с лентата под рамката ще е Божидар Митрев, а пред него ще са Цветкович, Пиргов, Ангелов и Орачев. Едва ли специалистът ще рискува с пускането в игра на Давид Яблонски и Иван Горанов, които лекуваха контузии. В средата на терена сигурен титуляр е румънецът Нелуц Рошу. Възможно е Букарев да реши да започне с Габриел Обертан – французинът дебютира срещу Витоша Бистрица. Ако това се случи, то на пейката ще седне някой измежду Васил Панайотов и Жорди Гомес. Атаката ще бъде водена от Серджиу Буш, който ще бъде подпомаган от Антонио Вутов. Най-вероятно конгоанският таран Жуниор Мапуку пак ще бъде на пейката.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК