Обертан: Гоним титлата! Ставаме все по-добри (ВИДЕО)

0

Френската звезда на Левски Габриел Обертан заяви, че под ръководството на Делио Роси нещата в тима са се подобрили много. „Просто се опитваме да печелим всеки мач. В момента се опознаваме с новия треньор Делио Роси и напасваме към неговите изисквания. Хубаво е, че и срещу Славия не допуснахме гол във вратата си. Отбелязахме 4 и ставаме все по-добри. Това няма как да не ме радва. Надявам се да продължим по същия начин. Дотук всичко при Делио Роси върви добре. Той залага предимно на тактическата подготовка. Работи много за това. През последните седмици положихме много усилия, но ако продължаваме да побеждаваме, няма да се оплаквам. Сами виждате колко голямо е влиянието на треньора върху нашата игра. Мисля, че свършеното досега дава много голям ефект. В момента се опитвам да съм на терена възможно най-много. Преди имах две неприятни години, в които страдах от контузии. Сега искам просто да играя и да давам най-доброто за отбора“, каза Обертан пред BiT. Той разкри и целите пред тима.

„Все още се намираме в доста ранна фаза на сезона, за да кажа дали ще можем да спечелим титлата. Но това е нашата цел, това е нещото, което искаме да постигнем. Надявам се да го направим, но е необходимо да работим наистина здраво. Направихме добър старт, но трябва да покажем постоянство и да задържим това ниво, дори да го развием. Ако го сторим, можем да успеем“, заяви французинът.

„В съблекалнята винаги е забавно. Всички са като едно семейство. Момчетата се отнасят дружелюбно към мен. София е страхотен град, времето е отлично, така че няма от какво да се оплача. Малко по малко се запознавам с историята на Левски. Съотборниците ми разказват за Левски. Това е клуб с голяма история, наистина има какво да науча“, завърши той.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК