Лимоне започва подготовката на „сините“ за Лудогорец днес

0

Днес футболистите на Левски ще направят първа тренировка след победата с 4:0 над Славия през уикенда. Сините започват подготовка за отложения мач от първия кръг срещу Лудогорец, който е следващата сряда, пише „Тема спорт“. Заниманията ще бъдат водени от помощник-треньора Феделе Лимоне. Причината е, че старшията Делио Роси е в родината си поради семейни причини. Все още не е ясно кога специалистът ще пристигне в България, но със сигурност ще бъде на пейката за сблъсъка с шампионите.

Повечето играчи на сините използваха почивката, за да отскочат до морето. Спортният директор Даниел Боримиров пък отскочи до Гърция, за да отдъхне. Оттам той по телефона водеше преговори за привличането на нови играчи. Очаква се тази седмица да има развръзка и с Николай Михайлов -почти сигурно вратарят ще акостира на „Герена“.

В дните до Лудогорец най-важна ще е задачата на лекарския щаб – с контузии са Милош Цветкович и Антонио Вутов. Те са под въпрос за сблъсъка с разградчани. Твърдо аут за мача е халфът  Нелуц Рошу, който има проблеми в областта на адукторите.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК