Обвинен в черно тото: Неетични и несериозни неща! С моите играчи Дунав влезе в елита

0

„Това са изключително неетични и несериозни неща“, обяви в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com спонсорът на Спартак (Пл) Иван Динов. Той бе обвинен, че при предишния си престой отборът е бил забъркан в черно тото.

Акционер в ЦСКА 1948: Литекс се ребрандира с 5,6 млн. лв. задължения! Вкарваме цървулите там, където не им е мястото

„Разочарован съм. Всички в Плевен знаят за какво става въпрос. Как и по какъв начин бяха извадени юношите ни до 19 години през 2012 година. Знаят за скандалите и истината. Не му прави чест на Светльо Нинев да ми вменява на мен вина, както и на Благой Кръстанов. Това стана няколко години по-късно за неща, в които нито съм участвал, нито съм бил забъркан. Имаше и разследване на БФС, установи се, че нямаме вина и ни възстановиха правата. Децата имат и родители и нещата щяха да се разчуят и до полицията.

Емил Велев с гръмки думи за бъдещето на футбола в Плевен

Това е болна тема за мен. През 2011 г. Спартак бе във „В“ група с почти невъзможна мисия за „Б“, но влязохме. Направихме стабилен отбор, от който половината отиде в Дунав и русенците с тези момчета влязоха в елита“, заяви още Динов.

Сашо Станков: Обидно е да ме питат: „Ти от кое ЦСКА си?“! Смешно и неприемливо е да има два отбра ЦСКА

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]