Акционер в ЦСКА 1948: Литекс се ребрандира с 5,6 млн. лв. задължения! Вкарваме цървулите там, където не им е мястото

0

футболният мениджър и акционер в ЦСКА 1948 Петър Костадинов беше гост в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, той направи интересни изказвания.

„Мача не съм го гледал (бел. ред.: Локомотив (Пд) – ЦСКА). Гледал съм два пъти мач на този отбор (бел. ред: ЦСКА). После видях запис, в който феновете на ребрандирания Литекс се сбиха с феновете на ребрандирания Левски (Кюстендил). Слушам сутринта г-н Министъра, че мачовете трябва да се охраняват от полицията вътре, а не само в периметъра. За пореден път се убеждавам, че много хора са на постове, без да им е мястото там. Това е неконцептуално. Превенцията не е работа на полицията. Не трябва да има никакъв компромис към хулиганите. В Шампионска лига подобни неща са забранени за излъчвани.

За конкурса за базите. Г-н спортния Министър казва, че условията гарантират държавния интерес. Той миналата година ползва като повод за прекратяването неплатената такса от 900 и няколко хиляди лева. Сега тя е вкарана вътре в договора. Питам, къде точно защитава държавния интерес при заповедта си през миналата година, при положение че беше подготвен тотален, перфектен, уникален оздравителен план, със защита на абсолютно всички държавни интереси.

Ние обърнахме държавата с хастара навън, за да вкараме цървулите там, където не им е мястото. В този конкурс, по начина, по който е обявен, могат да участват точно три отбора, които започват с буквата „Л“. Два от тези отбора имат задължения към НАП. На Левски задълженията бяха достигнали до 6,6 млн. лв. Аз ви гарантирам, че Литекс се ребрандира с 5,6 млн. лв. В момента не знам колко са. Знам само, че овърдрафтът им за 8 млн. лв. е изяден на 80%. Мачът е свирен в посока ребрандирания Литекс“, коментира Петър Костадинов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]