Нови срамотии около сексскандала с футболния шеф в Монтана

0
-
-

Нови шокиращи данни лъснаха около случая със сексскандала в спортните среди в Монтана. Оказва се, че шефът на областния съвет на Българския футболен съюз Ангел Стоянов продължава да работи. Въпреки официалното съобщение, според което лично Борислав Михайлов е разпоредил скандалният шеф да бъде отстранен от длъжност, той все още е на работа.

Доказателство за това е видео, разпространено от две непълнолетни спортистки. Преди дни момичетата отишли до сградата на областния съвет на БФС в Монтана и останали изненадани да видят уж бившия шеф там. Той бил в офиса си и по нищо не личало, че не е на работа. Ангел Стоянов раздавал разпореждания за нарядите на спортните съдии. Датата на случката е документирана чрез брой на спортен ежедневник от 23 август.

Припомняме, че скандалът се разгоря преди две седмици, когато футболната съдийка от Лом Теодора Тодорова и съпругът й – треньорът Свободин Колев, разкриха пред BulNews.bg порочните мераци на футболния шеф. Те доказаха твърденията си със скандални снимки, документиращи чат разговори между Тодорова и Стоянов. На тях се вижда как шефът на областния съвет на БФС в Монтана прави неприлични предложения на младата съдийка. Заради случилото се Ангел Стоянов беше свален от пост. Изглежда обаче отстраняването му е останало само на хартия.

Междувременно сексуално тормозената съдийка заяви, че въпреки заплахите от страна на Стоянов за воденето на съдебни дела за клевета, не е получила никакви документи, че срещу нея ще бъде проведено разследване. Тодорова заяви, че предстои да се срещне с Борислав Михайлов, с който да обсъди казуса, и в най-скоро време тя самата ще подаде иск в съда.

БЛИЦ