Новият треньор на Славия проведе първа тренировка

0

Славия представи официално новия си старши треньор Златомир Загорчич. Сръбският специалист не се съмнява, че славистите ще запазят мястото си в Първа професионална лига, въпреки изключително колебливия сезон, започнал с участие в Лига Европа, съобщава официалният сайт на „белите“.

„Преди два дни ми се обадиха. Президентът (Венцеслав Стефанов) ме попита дали искам да стана треньор. Вчера дойдох и се разбрахме. Помислих половин час. Разбрах всичко и казах, че идвам. Да, изненадва ме тежкото положение на отбора. Когато бях футболист, Славия беше отбор от първата петица или шестица на класирането. Бях изненадан, че ще е борим за оцеляване, но ще успеем. Съветвам младите футболисти да се борят много и да побеждават. Не мога да говоря преди първата тренировка. Нямам притеснение, ще оцелеем“, заяви Загорчич пред медиите на стадион „Славия“.

До момента „белите“ бяха водени от Владимир Иванов, който остава помощник в щаба на бившия български национал. Мартин Кушев и Радостин Станев също ще продължат да работят като треньори в първия състав Славия.

Златомир Загорчич проведе днес преди обед първата си тренировка начело на „белите“. На стадион „Славия“ бившият български национал се запозна с футболистите, които защитават цветовете на клуба.

Отделно от основната група тренира единствено кенийският национал Омар Абуд. Левият краен защитник се подготвяше на облекчен режим.

Снимка: sportal.bg

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК