Нова мода на „Герена“: Левски вече тренира за атака!

0
-
-

Старши треньорът на Левски Делио Роси си взе бележка от критиките за прекалено дефанзивната игра на отбора срещу отбори от класата на Септември и Ботев (Гълъбово). Италианецът направи някои промени в спортно-техническия процес на „Герена“, пише „Меридиан мач“. Докато в самото начало от идването му той наблягаше изцяло на защитата и това правеше впечатление дори на постоянното присъствие на стадиона, сега нещата са различни. В последните дни Роси набляга повече на действията във фаза „атака“, на завършващи удари, както и на движението на офанзивните футболисти с и без топка. Това е обнадеждаващ знак за феновете, които със сигурност са доволни, че тимът е доста стабилен в отбрана и трудно пуска голове, но пък са недоволни от твърде страхливия на моменти подход на тима.

С първия отбор продължава да се готви и Бабатунде Адениджи. Нигериецът е натирен и нежелан от доста време, но след като игра прилично в контролата с Ботев (Враца), като нищо може да се озове дори в групата за някой от следващите мачове на Левски. На този етап обаче същата съдба няма как да сполети другите нежелани Fрансис Нар и Симон Сандберг.

Междувременно Роси си заплю трима юноши за първия тим на „сините“. Той ги извика персонално и
обърна специално внимание на Айвън Ангелов, Александър Макрис и Ивайло Иванов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]