Ники Митов: Мразя да губя

0
-
-

Левски посреща Ботев (Пд) в мач от XXV кръг на Първа професионална лига. Двубоят е на 19 март (неделя), от 19:30 ч. Преди срещата старши-треньорът на „сините“ Николай Митов даде пресконференция.

„Приятно ми е да играем на Герена. Искам след мача с Берое да видя коренно различен отбор. Има старание в тренировките, искам да го покажат и в мачовете. Няма какъв реванш да търся от Ботев. Този въпрос отдавна е приключен. Всеки мач е решаващ, всеки мач трябва да играем на върха на възможностите си, за да печелим. Особено след този двубой в Стара Загора, даже не ми се връща на него. От мача с Берое не ми хареса резултатът и това, че не успяхме да отбележим гол. Игрово превъзхождахме съперника. Не в този процент, който искам. Много сме далеч. Искам да чистим грешките и да надграждаме с победи. Това отговаря на Левски – победа във всеки мач. Много е важна концентрацията“, зави по време на днешната пресконференция наставникът на Левски Николай Митов.

„На Герена винаги е неприятно като се загуби. Аз мразя да губя и си го признавам. И Левски не трябва да губи. Имаше старание в някаква степен срещу Берое, но това не е оправдание. Срещу Ботев излизаме с респект и уважение, но до там. Мен ме интересува нашият отбор и нашите футболисти“, допълни Митов. Той отказа да коментира избора на Петър Хубчев за национални състезатели. Старши-треньорът на Левски изрази увереност, че публиката ще подкрепи отбора си и срещу Ботев.

„До май месец всеки един от футболистите трябва да покаже, че трябва да е в Левски и да поддържа ниво. А нивото на Левски е много голямо. Вече с всяка изминала седмица и с всеки мач, спортно-технически ми се изяснява кой има ниво за Левски и кой ще остане в отбора“, завърши „синият“ старши-треньор.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК