Несебър отнесе Лудогорец 2

0

Несебър обърна Лудогорец 2 в мач от IV  кръг на Втора професионална лига. „Делфините“ се наложиха над дубъла на родния шампион с категоричното 3:1, след като на полувремето изоставаха с 0:1.

Първото полувреме премина при равностойна, без почти нищо интересно и пред двете врати. В 20-ата минута Диян Молдованов засече центриране от корнер, но вратарят изби. В 35-ата минута Томас Цвятков бе изведен сам срещу стража на Несебър и технично пусна покрай него за 0:1.

Втората част започна със страхотен натиск на „делфините“. Това даде резултат след само 180 секунди игра. След центриране от корнер, Жак Пехливанов засече с глава, а в опита си да изчисти Венцислав Керчев прати топката в собствената си врата за 1:1. В 55-ата минута морският тим осъществи пълен обрат. Емануил Манев бе фаулиран в наказателното поле на Лудогорец и главният арбитър отсъди дузпа. От бялата точка Николай Костов бе безапелационен за 2:1. 120 секунди по-късно Манев направи чудесен индивидуален пробив и стреля по диагонала, но вратарят изби. Малко след това Никоалй Костов бе съборен в наказателното поле на гостите, но този път не маркира нарушение. В 77-ата минута Николай Костов реши всичко с втория си гол в мача. Капитанът на Несебър центрира остро отляво, никой не успя да засече топката и тя влетя във вратата на Лудогрец за 3:1.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК