Над 10 000 на ЦСКА – Лудогорец

0

1/4-финалът за Купата на България между ЦСКА и Лудогорец, който ще се играе утре от 17:30 часа на „Армията“, провокира много висок интерес. До вчера бяха закупени 6000 билета за сблъсъка, а на мача се очаква да присъстват малко над 10 000 зрители, пише „Тема спорт“. Така това ще се превърне в най-посетения двубой на „Армията“ от началото на сезона.

Топ стрелец сигурен за ЦСКА

Прогнозите за времето пък са повече от добри за средата на декември – температурата в началото на срещата ще е близо 10 градуса, а небето ще е напълно ясно. Пропуските за сблъсъка са на цена 5, 12 и 18 лева, а децата до 12-годишна възраст ще влизат безплатно.

ЦСКА готви жестоки удари по Лудогорец!

Днес от 13:00 часа ЦСКА ще представи поредния си партньор. От клуба съобщиха само, че става въпрос за „една от най-големите световни компании“. На брифинга ще присъстват спортният директор Пламен Марков и двама от играчите в най-добра форма – Каранга и Десподов.

Изгнанието възроди Десподов

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]