Надъхват с премии Етър за бой по Витоша

0
-
-

Ръководството на Етър ще премира отбора за бой по Витоша Бистрица. Дербито на Втора лига е днес във Велико Търново, а ус­пехът е жизнено ва­жен и за домакини­те, и за гостите. Само 4 кръга преди края „виолетовите“ имат преднина от 2 точки пред конкурента си Септември. Нещата обаче съвсем не са решени, тъй като до края етърци имат много трудна програма, а столичани – изклю­чително лесна. Етър играе само с амби­цирани отбори от челото на класирането, докато Септември срещу вече изпад­нали.

Прос­тите сметки сочат, че за да останат недостижими на върха, етърци трябва да вземат поне 2 победи и 1 реми от оставащите си 4 мача. Етър ще бъде без вратаря си Кирил Акалски в из­ключително важния мач. Капитанът на тима е наказан за една среща заради натрупани картони и ще пропусне двубоя. Така най-вероятно на вратата ще застане Цветомир Цанков, а в групата ще бъде извикан и третият вратар Ивайло Петков.

В игра за „виоле­товите“ обаче след изтекли наказания ще се завърнат Джихат Кямил и Стефан Неделчев. Един наказан фут­болист има и от съперника на етърци Витоша -Иордан Върбанов, който също пропу­ска срещата.

„Победата срещу ЦСКА-София II ни приближи с още една крачка до Първа лига, но ни остават още четири финала“, коментира старши треньорът Станислав Генчев.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК