Милан се нае, би като гост (ВИДЕО)

0
-
-

Милан победи с 2:1 като гост Каляри в мач от 21-ия кръг на Серия А. По този начин „росонерите“ постигнаха втора поредна победа в шампионата.

В 8-та минута Николо Барела стреля разстояние, топката тупна точно пред Донарума и влезе в долния ъгъл на стража на гостите. В 36-та минута Калинич бе фаулиран в наказателното поле на домакините, за което бе отсъдена дузпа. От бялата точка Франк Кеси бе безупречен за 1:1.

Само шест минути по-късно Милан осъществи пълен обрат. Калабрия центрира в наказателното поле, топката стигна до Калинич, който с гръб към вратата пусна към Кеси, който реализира заби второ попадение.

В 80-та минута Рикардо Родригес беше изгонен с втори жълт картон и остави Милан с 10 човека за последните десет минути. В 88-та пък Барела възстанови численото равенството на терена, след като също беше изгонен.

Така Милан събра 31 точки и се изкачи до седмата позиция в класирането – на осем от зона „Лига Европа“. Каляри пък остава 16-ти с 20 точки и продължава битката си за оставане в елита.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]