Марселиньо: Можем да победим Хофенхайм!

0

Лидерът на Лудогорец Марселиньо заяви, че победата над Септември София е била много важна. Разградчани стигнаха до успеха с 4:1 на „Васил Левски“ след обрат през второто полувреме.

„Започнахме слабо, без концентрация, но накрая резултатът е за нас. Тази победа беше важна“, каза бразилецът пред „Тема Спорт“ след края на срещата с новака в столицата.

В четвъртък той ще се завърне на терена в евротурнирите след три мача наказание. Марселиньо бе изгонен в реванша с Апоел Беер Шева в Разград от плейофите за ШЛ и пропусна двете срещи със Судува и тази с Истанбул Б от групите на Лига Европа.

„Сега мислим единствено и само за двубоя с Хофенхайм. Ще видим как играят те, ще се запознаем и се надявам да направим голям мач с добър резултат за нас. Можем да победим. 11 мъже срещу 11 мъже сме на терена, футбол е, всичко може да стане“, категоричен бе Марселиньо.

Той се върна и към битката в шампионата. „Първенството сега е много интересно. ЦСКА и Левски са много силни. Но ние трябва да гледаме нашата си работа. До декември има още един мач с ЦСКА. Ако те не загубят и ние също, в този сблъсък тогава ще се види кой е най-силният, кой е най-добрият. Тази година ЦСКА играе много по-добре и здраво“. Относно бъдещите си планове, 33-годишният бразилец каза: „Имам договор за още 2 години с Лудогорец, но във футбола нищо не се знае. В моята глава още няма идея да ставам треньор“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК