Марселиньо е рода с… бразилската легенда Ривалдо

0
-
-

Португалското авторитетно издание „О Жого“ направи любопитно разкритие – звездата на Лудогорец Марселиньо е рода с легендата на Барселона Ривалдо. Това става ясно от материал за брата на българския национал – Густаво Коща. Той е футболист на Пеняфиел и със силното си представяне от началото на сезона, е на път да помогне на своя тим да влезе в Примейра лига.

Заглавието на статията е: „Зетят на Ривалдо носи магията на Пеняфиел“. Той е женен за една от дъщерите на Ривалдо. Любопитно е, че бившият бразилски национал и братът на Марселиньо играят заедно в Моджи Мирим през 2014 и 2015 г. По онова време Густаво Коща е на 19 години, докато Ривалдо е в края на кариерата си – на 43 години. Това е и последният му клуб като футболист. Густаво Коща има 16 мача и 5 гола за Пеняфиел от началото на сезона. Той разкрива, че идолът му е Лео Меси, а вдъхновението – Марселиньо.

„Брат ми стана професионален футболист по-рано от мен и за мен винаги е бил вдъхновение. Брат ми ми помогна много във всеки един от досегашната ми кариера. Същото важи и за моя баща. Аз започнах да играя футбол рано, а това ми даде опит“, разкрива Густаво Коща.

„Аз съм много амбициозен и знам, че един ден ще постигна своите цели. Сега нещата в Пеняфиел вървят добре, но не знам какво ще се случи през май, когато изтича договорът ми“, завърши халфът.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]