Майкъла: ЦСКА-София няма право да обвинява БФС за Европа! Нека си спомнят този нов отбор как влезе в „А“ група (ВИДЕО)

1

ЦСКА-София не може да обвинява Българския футболен съюз и УЕФА, че няма право да участва в евротурнирите. Това заяви бившият футболист на „червените“ Георги Илиев в предаването „Спорт в обектива“.

„Досега не съм чул и не знам някой да е спечелил дело срещу УЕФА и ФИФА. Не вярвам те да тръгнат против себе си, против техните решения и закони. Правилата се разминават в България, но там се спазват. Мисля, че ЦСКА и тази година ще има проблем с участието в евротурнирите.

Ръководството на ЦСКА не трябва да обвинява БФС, който е направил изключително много за „червените“. Боби Михайлов е човекът, който 99% допринесе за сегашното състояние на ЦСКА”, каза Майкъла.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
genovelov
genovelov
6 години по-рано

каква легенда е Маикала ,олигофрен и поидлога.Дойде на армията за пари и май овисна.ЛЕГЕНТИ са МНОГОМАЛКО хора не всеки минал през армията е легенда,например Бучински с 2 мача легенда