Букарев: Роси беше Месия, сега е обратното! Не искаме да участваме отново в този филм (ВИДЕО)

0
-
-

Главният мениджър на Левски Асен Букарев заяви в специално интервю за Канал 3, че отношенията му с бившия спортен директор на „сините“ Даниел Боримиров са отлични и между тях няма конфликт. Той изрази своето недоволство от честите смени на треньори и директори в клуба.

“От първия ден сме си стиснали ръцете с Даниел Боримиров, че ръководството има право да взима такива решения. Между нас няма никакъв конфликт.

Не е тайна колко сериозно се искаше и какъв фронт се надигна срещу Делио Роси. Ако се върнем няколко месеца назад при пристигането на Делио Роси, статиите бяха, че идва една Месия. Сега е обратното. На много места има призиви за неговата оставка, така че историята се повтаря непрекъснато и ние не искаме да участваме отново в този филм. Искаме да дадем нужното време на треньора да направи подготовка, да се опита да вдигне нивото на отбора, да се преборим за трофей и да играем футбол, който да радва окото на нашите привърженици.

Честите промени не водят до позитивен резултат“, каза Букарев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]