Любимец на сектор „Б“ с първи стъпки към завръщане в Левски

0

Бившият вратар на Левски Боян Йоргачевич направи първи стъпки към това да стане треньор, информира „Тема спорт“. Той посети интернационален семинар, организиран от бившия страж на Добруджа Дилян Илиев, който се проведе в „Царско село“. Участие в него взеха добре познати родни специалисти – Ивайло Иванов, Георги Шейтанов, Стоян Колев, Радостин Станев, Тодор Кючуков и др.

Лектори на събитието бяха Томас Шлик, който е координатор развитие на вратари и треньори на Борусия Дортмунд, и Свен Хьох – координатор на Кайзерслаутерн. В семинара бяха засегнати теми за цялостната концепция за изграждане на вратари в Германия от най-ранна детска възраст до влизане в първия отбор.

Йоргачевич прекрати договора си с Левски в началото на миналия месец и сложи край на кариерата си. От клуба му предложиха двете страни да продължат да си сътрудничат.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]